logo Patricia pedicure Nederhorst den berg voetzorg Wijdemeren

Magnesium voetenbad

Permsal Magnesiumbad

 1. Patricia biedt een Permsal magnesiumbad behandeling aan voor ontspanning en voetverzorging.
 2. Magnesium speelt een belangrijke rol in verschillende lichaamsprocessen, waaronder het reguleren van spier- en zenuwfuncties, het behouden van een gezonde hartslag en het ondersteunen van het immuunsysteem.

Behandeling met Magnesiumbad

 1. Het Permsal magnesiumbad is ontworpen om het magnesiumniveau in het lichaam aan te vullen via de opname door de huid.
 2. Het bad bestaat uit magnesiumvlokken die worden opgelost in warm water.
 3. Door uw voeten in het bad te plaatsen, worden de magnesiumvlokken opgenomen, wat leidt tot een verhoogd magnesiumniveau in het lichaam.

Voordelen van Magnesiumbad

 1. Magnesium staat bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en kan helpen bij het verlichten van pijnlijke en gezwollen voeten.
 2. Het bad kan ook stress en angstgevoelens verminderen, waardoor het een uitstekende manier is om te ontspannen.

Pedicure na het Magnesiumbad

 1. Na het magnesiumbad kan Patricia aanvullende voetverzorging bieden, zoals het verwijderen van eelt of likdoorns, het knippen en vijlen van nagels en het verzachten van de huid met een vochtinbrengende crème.

Veilige en Effectieve Behandeling

 1. Het Permsal magnesiumbad is een veilige en effectieve manier om uw voeten te verzorgen en te ontspannen.
 2. Patricia heeft de kennis en ervaring om deze behandeling correct uit te voeren, zodat u optimaal kunt profiteren van de voordelen.
 3. Als u op zoek bent naar een manier om uw voeten te verwennen en te verzorgen, is het Permsal magnesiumbad zeker het proberen waard!