logo Patricia pedicure Nederhorst den berg voetzorg Wijdemeren

Over mij

Patricia pedicure Nederhorst den berg voetzorg Wijdemeren
Patricia pedicure Nederhorst den berg voetzorg Wijdemeren
Patricia pedicure Nederhorst den berg voetzorg Wijdemeren

Voetzorg Wijdemeren: dé oplossing voor uw voetproblemen.

Patricia is een zeer ervaren en professionele pedicure die haar praktijk, Voetzorg Wijdemeren, sinds 2015 runt. Geboren in Eindhoven in 1970, heeft ze gedurende haar carrière een indrukwekkende reeks cursussen gevolgd om haar vaardigheden en kennis van voetverzorging te vergroten. Zo heeft ze onder andere een certificaat behaald voor de behandeling van Mycose Nagels, evenals training in de Color Soak-off Gel-behandeling.

Naast haar cursussen heeft Patricia ook in 1988/1990 de HBO-opleiding Podotherapie doorlopen. Deze solide basis in de anatomie en fysiologie van de voet stelt haar in staat om een breed scala aan voetproblemen te behandelen en preventieve zorg te bieden. Bovendien is ze een gediplomeerd ProVoet Pedicure, wat aantoont dat ze voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die ProVoet stelt aan haar leden.

Met haar uitgebreide ervaring, kennis en kwalificaties, is Patricia een zeer bekwame en professionele pedicure die in staat is om haar klanten uitstekende voetverzorging te bieden. Ze is gepassioneerd over haar werk en streeft ernaar om haar klanten de best mogelijke zorg te bieden voor hun voeten. Bij Patricia bent u in goede handen als het gaat om de verzorging van uw voeten.

Laat Voetzorg Wijdemeren uw voeten weer stralen.

0 +

Jaar ervaring

0 +

Tevreden klanten